torsdag 3 september 2009

Klargörande från bloggen ESK FANZ

Det har i dagarna dykt upp ytterligare en blogg som kallar sig "ESK Fanz". En blogg som inte har med ESK Fanz att göra, utan endast syftar till att dra löjets skimmer över den ursprungliga bloggen genom att parodiera på innehållet här.

ESK Fanz tar givetvis avstånd från den nya bloggen och alla dess förehavanden. Vi kan bara konstatera att någon eller några på ett grovhugget och elakt sätt drar Enköping, Enköpings SK samt alla supportrar i smutsen.

ESK Fanz jobbar hårt med att hålla en hög nivå och en hög kvalitet på sina alster, och önskar härmed att den falske "ESK Fanz" antingen stänger sin blogg eller byter namn. Tid till att rensa bland kommentarer tar naturligtvis kraft från att skapa en bra och läsvärd blogg. Redaktionen för denna blogg består av en kommitté som tillsammans utvärderar informationen vi får innan en artikel skrivs. Detta görs genom att hålla regelbundna möten, allt enligt en för oss okränkbar demokratisk modell.

Vi nämner inga namn eller klubbsympatier här, men det finns vissa supportergrupperingar som är så att säga mer misstänkta än andra.

Till sist vill vi berätta att ESK Fanz är en kamratförening, där det ej går att söka medlemskap.

Skrivet av Tomas (gästskribent) för ESK Fanz

[Uppdaterat 4 september kl 17:35]
Ja nån har varit inne på den där o nämnbara låsass bloggen o användt vårt namn ja men vi har inte skrivit nånting där ja för vi vill inte sjunka till deras låga nivå! Sen så säger dom att man går 2 ESK Fanz för en på Masoud ja men sånna avtal har inte vi med masoud!Ja nu är det slut tjafsat med dom där puckona på den här bloggen iaf! FORZA ESK! ESK FANZ RULEZ OK!/ ESK Fanz redaktionsråd genom Yimmy

5 kommentarer:

  1. Det är bra, ESK Fanz! No Surrender!

    SvaraRadera
  2. Vilka idioter är det som håller på och tramsar?

    SvaraRadera
  3. Ja vi vet inte vilka dom andra puckona är ja vi tror att dom är uppsala bor eller västerås bor ja men vi skiter i dom dom vill bara provoccera o det gratis nöjet ska vi inte bjuda dom på! FORZA ESK!!!

    SvaraRadera
  4. Helt rätt väg att gå. Vi ses ikväll va?

    SvaraRadera